Wat we doen

Container verhuur

Container verhuur

Container verhuur

Een container huren, niet het eerste waar je aan denkt bij een verbouwing, maar wel een belangrijk onderdeel. Bij Toon Kolenbrander bestel je gewoon online een container. Je bepaalt zelf hoe hoog, breed en lang jouw container moet zijn en hoeft enkel aan te geven waarmee je jouw container gaat vullen. Bij het bestellen krijg je altijd de keuze of je zand/grond meegeleverd wilt hebben. Dit scheelt jou weer een ritje! Binnen deze bestelling geef je aan waar en wanneer je jouw container zou willen ontvangen. Vervolgens komen wij de bak dan ook op deze afgesproken dag plaatsen. Dit is al inbegrepen bij onze prijzen. Lees voor meer tips voor het huren van een container verder.

Welk formaat container heb ik nodig

Welk formaat container jij nodig hebt hangt van veel verschillende factoren af. De belangrijkste daarin is de hoeveelheid puin je wilt wegwerken. Dit wordt altijd in kubieke meters berekend. Een kubieke meter, ook wel m3 genoemd, is 1 meter lang, 1 meter breed en 1 met er hoog. Wat betreft het formaat van de container is het belangrijk om de verwachte hoeveelheid afval naar boven af te ronden. De daadwerkelijke hoeveelheid afval valt over het algemeen hoger uit dan je in eerste instantie verwacht. Denk daarnaast ook aan de plaatsing van de container. Meet goed uit waar hij komt te staan en of je voldoende plek hebt om de container te plaatsen.

Onze levering

De prijzen van onze containers zijn altijd all-in. Dit betekent dat wij de container plaatsen en ophalen en het afval voor jouw werken. Het gewicht maakt niet uit, zolang je je houdt aan de regel dat de container niet hoger dan maximaal 20 centimeter boven de rand gevuld mag worden. De prijzen zijn uiteraard inclusief BTW en de container mag tot 4 weken blijven staan. Waar je de container geplaatst wilt hebben mag je helemaal zelf weten. Wanneer onze chauffeur de container brengt, beoordeelt de chauffeur of dit mogelijk is.

Ophaal service

Wanneer je een container bij ons bestelt is dat voor maximaal 4 weken. Dit betekent overigens niet dat jouw container daadwerkelijk 4 weken moet blijven staan. Wanneer je container vol is kun je ons bellen of een formulier invullen op de website. We halen de container dan binnen 2 werkdagen op. Let goed op bij het vullen van de container. Je mag onze containers vullen tot maximaal 20 centimeter boven de rand.

Container verhuur Toon Kolenbrander

Voor het kiezen van de juiste container is het slim om eerst na te denken over de afvalstroom. Je hebt bij ons de keuze uit bouwcontainers, grofvuil containers, puincontainers, groencontainers, houtcontainers en grondcontainers. Het bestellen van de regio container doet u eenvoudig vanuit onze webshop en een betaling via iDEAL. Bekijk het aanbod in de webshop en kies de container die bij jouw klus past! Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over een container? Neem contact met ons op.