Wat we doen

Grondwerken

Specialist in grondwerken uit Bornerbroek

Toon Kolenbrander beschikt over een groot assortiment aan machines en vrachtwagens in diverse maten. Hierdoor kunnen we vele verschillende soorten grondwerken verrichten. Van grote projecten in woning- en wegenbouw tot het uitgraven van een kelder of oprit.

Het uitgraven van kelders en funderingen voor de nieuw- of aanbouw van een huis is voor ons dagelijkse kost. Met een mobiele gaan wij graag voor je aan de slag om grondwerk te verzetten en de resterende grond af te voeren. We gebruiken een minigraver voor het uitgraven van de fundering. Deze maakt gebruik van verschillende bakken, waardoor alle verschillende breedtes en dieptes voor funderingen mogelijk zijn. Het kan dus helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Indien er nog bestaande opstand aanwezig is, kunnen wij ervoor zorgen dat die gesloopt wordt voor de start van het uitgraven, zodat je met een schone lei begint.

Ruim aanbod in grondstoffen

Wij bieden een ruime selectie grondstoffen voor verschillende bouw- en tuinprojecten, waaronder straatzand, vulzand, metselzand, teelaarde en menggranulaat. Onze grondstoffen zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Wij leveren ook in grote hoeveelheden voor grote projecten en kunnen de grondstoffen op een tijdstip naar keuze leveren om de werkzaamheden te vergemakkelijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze grondstoffen en prijzen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in grondwerk of benieuwd zijn of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!