Wat we doen

Mobiele puinrecycling

Ben je bezig met een sloopproject en heb je puin over? Geen probleem! Wij kunnen je helpen om dat puin een nieuwe bestemming te geven. We hebben een mobiele puinbreker die we inzetten bij diverse sloopprojecten om recyclinggranulaten te produceren. Deze granulaten zijn perfect voor de wegenbouw en de betonindustrie. Dus als je puin over hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om het op een duurzame manier te verwerken!

Puinrecycling op locatie

Heb je puin en wil je dat op een duurzame manier laten verwerken? Dan is puinrecycling op locatie de oplossing! Onze mobiele puinbrekers gaan naar jouw gewenste locatie en breken het puin af tot recyclinggranulaten van de gewenste korrelgrootte. We leveren menggranulaten van 0 – 31,5 mm tot 0 – 20 mm. Het resterende betongranulaat kan worden gebruikt als grindvervanger in de betonindustrie of voor wegenbouw. En het mooie is: het afval hoeft niet eerst ergens anders naartoe te worden vervoerd.

Bovendien voldoen onze puinbrekers aan de KOMO-richtlijnen en CE-markering. Dit betekent dat we recyclinggranulaten produceren die aan de milieueisen en civieltechnische eisen voldoen. We zijn al ingezet door aannemers, Rijkswaterstaat, recyclingbedrijven, provincies en de betonindustrie, dus je kunt erop vertrouwen dat we weten wat we doen!

Voor elk sloopproject

Wij kunnen je helpen met al je sloopprojecten in Overijssel! We zijn gespecialiseerd in het volledig slopen van gebouwen tot aan de onderkant van de funderingen of kelders, inclusief afvoer van de materialen. Of het nu gaat om het slopen van woonhuizen, stallen of fabriekshallen, we hebben de juiste machines voorzien van sorteerknijpers, vergruizers en sloophamers om het werk te klaren. We hebben zelfs een kaakbreker om beton- en metselwerkpuin te recyclen tot menggranulaat van 0 – 31,5 mm, dat gebruikt kan worden als verhardingslaag onder bestratingen of betonvloeren. En het mooie is: onze granulaten voldoen aan het hoogste certificaat, BRL 2506, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen volgens het Bouwstoffenbesluit dankzij ons zorgvuldige acceptatiebeleid en constante kwaliteitscontrole tijdens het productieproces. Dus laat ons je helpen met al je sloopprojecten!