Wat we doen

Sloopwerken

Sloopwerken

Veilig en vakkundig slopen in Overijssel

Vakkundig en veilig slopen is een vak. En dat vak verstaan wij bij Toon Kolenbrander. Heb je een woning, een pand of een hal die gesloopt moet worden? Dan willen wij je graag helpen. Met meer dan 30 jaar sloopervaring ben je bij ons aan het juiste adres. Een goede uitvoering start met een nauwkeurige berekening en inventarisatie van alle risico’s. Naast de veiligheid van onze medewerkers moet ook de veiligheid van omwonenden worden gegarandeerd. De vrijgekomen afvalstoffen moeten op een goede en milieuverantwoorde wijze worden verwijderd en afgevoerd. Essentieel is daarbij de inzet van vakmensen en het juiste materiaal.

Sterk in sloopwerk

Wij werken voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, particulieren en woningbouwverenigingen. De aanvragen zijn verschillend van aard waardoor we op elk vakgebied wel ervaring hebben. Van totaalsloop van een woning, een agrarische schuur tot aan een fabriekscomplex of bedrijfspand. Bij het starten van een sloop wordt er eerst een werkplan opgesteld. Daarna wordt de sloop gestart door eerst al het asbest te verwijderen op een veilige en verantwoorde manier. Tegelijkertijd wordt het vrijkomende bouw- en sloopafval tijdens de sloop zorgvuldig door ons gesorteerd. Goede sloopmaterialen zoals dakpannen, balken, planken en kozijnen worden door ons opgeslagen voor de verkoop aan particulieren en bedrijven. Als er veel gesorteerd puin vrijkomt tijdens het slopen, zetten wij onze mobiele puinbreker in. Op die manier kunnen wij van het gesorteerde puin weer een bouwstof maken. Deze bouwstof is menggranulaat van 0 – 31,5 mm wat wij weer gebruiken voor fundatie onder bijvoorbeeld straatwerk en bedrijfshallen. Wij proberen altijd producten opnieuw te gebruiken om het milieu te sparen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in sloopwerk of benieuwd zijn in wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Schoon sloopwerk

Toon Kolenbrander Containerverhuur – Sloopwerken werkt voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, particulieren en woningbouwverenigingen. De aanvragen zijn verschillend van aard: van totaalsloop van een woning of agrarische schuur tot aan een fabriekscomplex of bedrijfspand! Bij het starten van een sloop wordt er eerst een werkplan opgesteld. Daarna wordt de sloop gestart door eerst al het asbest te verwijderen op een veilige manier.Het vrijkomende bouw- en sloopafval wordt tijdens de sloop gelijk gesorteerd. Goede sloopmaterialen zoals dakpannen, balken, planken en kozijnen worden door ons opgeslagen voor de verkoop aan particulieren en bedrijven. Als er veel gesorteerd puin vrijkomt tijdens het slopen, zetten wij onze mobiele puinbreker in, zodat wij van het gesorteerde puin weer een bouwstof kunnen maken. Deze bouwstof is menggranulaat van 0 – 31,5 mm dat weer gebruikt kan worden voor fundatie onder bijvoorbeeld straatwerk en bedrijfshallen. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk materialen die bij het sloopwerk zijn vrijgekomen hergebruiken.